Följ oss i sociala medier!

YoutubeInstagram

Säljutbildning (B2B) i Stockholm & Distans

Stjärnsäljaren

I vårt 10 veckorsprogram Stjärnsäljaren berör vi all den kunskap vi anser en Stjärnsäljare behöver.

Vad är det?
Stjärnsäljaren är ett utbildningskoncept som handlar om att förändra konsultens/säljarens säljbeteende och ge de verktyg som krävs för att öka försäljningen. Idag hjälper vi bland annat PwC, IBM, Stretch m.fl.

För vem?
B2B-säljare eller konsulter som vill ta sin försäljning till nästa nivå.

Vad krävs för att bli en Stjärnsäljare?
Vår Hamburgarmodell innefattar den kunskap vi anser en Stjärnsäljare behöver.

 

För att bli en Stjärnsäljare krävs ett strukturerat arbetssätt, rätt attityd till CRM-systemet och effektiv time management.

Hög nivå i varje del av säljprocessen, dvs: 1) Segmentering och mötesbokning 2) Före, under och efter säljmötet 3) Avsluta affärer och merförsäljning

Stjärnsäljaren bygger sitt varumärke på sociala medier och leder detta till fler möten för att stänga fler och större affärer.

scroller

Några av våra kunder

Referenser

Tomas och Philip på Multipipe genomförde en serie workshops med hela vårt team som gav oss ny kunskap, nya verktyg och bra energi i säljarbetet. Engagerat och anpassat till vår situation. Dessutom hade vi kul.

Jag kan varmt rekommendera Multipipes tjänster till er som vill öka er försäljning.

Tomas är en inspirerande utbildare och coach när det gäller försäljning, både enligt den traditionella skolan men framför allt när det gäller att komma ut via sociala medier på ett strukturerat och genomtänkt sätt. Tomas har hjälpt vårt säljteam att komma till nya insikter och skapa högre aktivitet.

Genom kombinationen av lång erfarenhet och ett metodiskt tillvägagångssätt har han givit oss verktyg att ta fler steg mot nya affärer. Jag kan varmt rekommendera Tomas i alla sammanhang där säljkapacitet behöver byggas och utvecklas.

Jag blev rekommenderad att träffa Philip för att prata säljutveckling, innan jag hade hunnit kontakta honom, hade han redan styrt upp ett möte. Väl i ett möte visade han snabbt på en gedigen förståelse för uppsökande försäljning och satt sig snabbt in i vår verksamhet. Kort därefter träffade Philip medarbetarna och vann snabbt deras förtroende genom sin prestigelösa och kompetenta stil.

Under samma månad som han var inne och jobbade med oss slog vi nya rekord på säljet, både insats mässigt men även total försäljning. Philip har ett riktigt skönt sätt och är strukturerad och ruggigt driven. Han förtjänar inget annat än mina varmaste rekommendationer.

scroller

Vi skapar stjärnsäljare!

Vill du veta mer?