Följ oss i sociala medier!

YoutubeInstagram

Avsnitt

Stjärnsäljarpodden

För dig som är eller har ambitioner att bli en Stjärnsäljare!

Några av våra gäster

Resan med Alexander

Alexander Pärleros är grundare till Framgångspodden och framgångsrik säljare. I detta avsnitt berättar han om sin resa, från den tuffa barndomen till framgångarna med företagandet.

Lyssna på avsnittet här

Hur du klickar med din omgivning

Relationsexperten Jacqueline Joo gästar för snack om hur du klickar med din omgivning; vad ska man egentligen göra de första sekunderna man träffar någon? Vi pratar också DISC-profilerna (färgerna) och hur du ska bete dig mot olika personlighetstyper.

Lyssna på avsnittet här

Mega Deals

Hör Superentreprenören och Stjärnsäljaren Christopher Engman berätta hur du lyckas inom komplex försäljning på temat Mega Deals. Han berör också bla de bästa sälj & marknadsverktygen, hur du blir en Thought Leader på Social Medier och varför han nu ska åka Vasaloppet.

Lyssna på avsnittet här

Skapa ett starkt personligt varumärke

Jacqueline ”Jackie” Kothbauer, Sveriges Sociala Medie drottning gästar Stjärnsäljarpodden! Med stor passion berättar hon hur man bygger sitt personliga varumärke i sociala medier, hur man jobbar i de olika medierna och varför Fredrik Eklund är så framgångsrik.

Lyssna på avsnittet här

Prediction Selling

Per Lange är en legend när det kommer till utbildningar och föreläsningar inom försäljning och motivation. I det här avsnittet pratar vi om framtidens försäljning och hur man hittar kundens riktiga drivkrafter. Ett område som kallas Prediction Selling.

Lyssna på avsnittet här

scroller

Säsong 07

arrow

Ställ en fråga till oss

Vi älskar vårt community. Vi vill ge så mycket värde som är möjligt, så ställ gärna era frågor nedan så kommer vi belysa de i kommande avsnitt!