Följ oss i sociala medier!

YoutubeInstagram

Avsnitt

Stjärnsäljarpodden

För dig som är eller har ambitioner att bli en Stjärnsäljare!

Några av våra gäster

Hetaste trenden inom SaaS – så får du produkten att sälja sig själv med Samir Smajic

Vi träffar Samir från Getaccept för att prata saas-tjänster och säljkultur. Men självklart pratar vi också om partybussar, Sales Conference, svindyra möten, vart man egentligen köper en säljklocka och hur det känns att bära en kostym med 73 färger.

Lyssna på avsnittet här

Så bygger du din egna mediakanal med Henric Smolak

Tiderna förändras och analoga säljare halkar efter. Varför är det egentligen så viktigt att bygga sitt personliga varumärke och hur skall du tänka för att skapa fängslande innehåll som engagerar och fångar mottagarens intresse? Mannen bakom podcasten under 15 gästar podden och lär oss alla tips och tricks.

Lyssna på avsnittet här

Specialavsnitt från Stjärnsäljarpodden Webinar Day. Hur undviker man de vanligaste fallgroparna vid en säljrekrytering?

Vilka egenskaper definierar en duktig säljare (och hur får jag korn på dem)? Hur ger jag en ny säljare en flygande start? Sara Strömgren Davidsson från PerformIQ har svaren.

Lyssna på avsnittet här

Framgångsrik kundservice med Maria Christofi Johansson

Förutom att ha gjort sig skyldig till flertalet sommarklychor är hon också expert inom framgångsrik kundservice.

Vi pratar bemötande, teamwork, uppföljning, varför Maria är emot bonusar och självklart en del om att svika sin oförskämda pizzeria.

Lyssna på avsnittet här

Sälj som ett proffs online med Per Lange

Allt fler möten sker nu online vilket möjliggör ännu fler möten. Hur kan du säkerställa att du trycker på rätt argument i ditt kundmöte? Hur kan du förbereda dig på förhand med rätt frågor som är relevanta för kunden? Per Lange har svaren.

Lyssna på avsnittet här

scroller

Säsong 07

arrow

Ställ en fråga till oss

Vi älskar vårt community. Vi vill ge så mycket värde som är möjligt, så ställ gärna era frågor nedan så kommer vi belysa de i kommande avsnitt!