Följ oss i sociala medier!

YoutubeInstagram

Om oss

Tomas Wesander

Brinner för försäljning, nätverkande, sport och entreprenörskap. Civilekonom med 15 års erfarenhet som företagare/säljare/säljchef i branscher som leadsgenerering, försäkring, telemarketing och IT. Tävlingsmänniska som gillar sitt jobb och sport!


Tel: 070 – 832 32 35
Mail: tomas.wesander@stjarnsaljarpodden.se
Linkedin: Tomas Wesander

Philip Gozzi

Passionerad ekonom som lever för försäljning och alperna. Gedigen bakgrund som säljare och säljchef i internationell miljö. Disciplinerad och strukturerad och alltid ett skratt nära till hands.


Tel: 076 – 858 59 22
Mail: philip.gozzi@stjarnsaljarpodden.se
Linkedin: Philip Gozzi

Karin Moberg

Älskar människor och business! Har en lång erfarenhet av projektledning och sälj, inom främst event och mässvärlden. Social Selling specialist ut i fingerspetsarna. Västkusten närmast hjärtat!


Tel: 073 – 399 27 30
Mail: karin.moberg@stjarnsaljarpodden.se
Linkedin: Karin Moberg

Isabelle Lindahl

Affärer och människor är helt klart min grej! Sälj föll sig naturligt och efter mer än 10 år som säljare älskar jag det fortfarande. Nyfiken med nära till skratt. Du kan även hitta mig med en kaffetermos i skogen.


Tel: 070 856 95 02
Mail: isabelle.lindahl@stjarnsaljarpodden.se
Linkedin: Isabelle Lindahl

Linus Malmborg

Relationsbyggande före detta elitfotbollsspelare. Brinner för nätverkande, gemenskap och tycker att humor och professionalitet går hand i hand. Maratonlöpare som älskar alla typer av sport.


Tel: 0766440938
Mail: linus.malmborg@stjarnsaljarpodden.se
Linkedin: Linus Malmborg

Ökad med försäljning med Social Selling/LinkedIn!

Vill du veta mer?