Följ oss i sociala medier!

YoutubeInstagram

Social Selling-utbildning

Bli en stjärnsäljare genom Social Selling

Sammanfattning:
Social Selling är enligt oss en superkraft, en superkraft med en oerhörd potential som väldigt få inom B2B-försäljning/marknadsföring idag nyttjar. En outnyttjad guldgruva.

Om du vill förändra detta och bli en stjärna inom Social Selling som verkligen leder till resultat har du kommit rätt!

Detta Social Selling-community är för dig som vill transformera ditt personliga varumärke, bli välkänd i din målgrupp och leda detta till konkreta möten och affärer. Välkommen in!

Vi ger dig verktygen för att:

  1. Transformera ditt personliga varumärke
    Marknadsför ditt brand, bli en välkänd rådgivare i din målgrupp.
  2. Öka din försäljning
    Kommersialisera nätverk, boka möten och göra affärer.
  3. Stöd och feedback för att skapa content
    Kraftfullhet i ett community som skapar engagemang.

Upplägg årsvis

Social Selling-utbildning (12 tillfällen, online 1h)
Frivillig Q&A (12 tillfällen, online 1h)
Träffar med föreläsningar och workshops (3 tillfällen, fysiskt 3h)
Chatt-kanal med tillgång till alla medlemmar

Varje år ingår dessutom 2 halvdagsutbildningar i Stockholm (ersätter utbildningarna ovan den månaden). 

Referenser

Hanna Jokimaa, VD, Decuria Jag är med i SSC för att lyfta blicken från det vardagliga och ge mig själv möjligheten att fylla på med stöd och energi i arbetat med nätverk, sälj, rekrytering och marknadsföring. I programmet får man på ett strukturerat sätt pepp och energi att faktiskt komma igång och bli en stjärna på LinkedIn – så kul!

Tina Engström, Sales Manager, Essvision Jag har valt att gå med i SSC eftersom jag är övertygad om att Social Selling är vägen framåt för att ha en sälj- och marknadsstrategi som ligger i framkant. Genom att delta i en community får jag möjlighet att under professionell stöttning och med en hel community som bollplank ta min Social Sellingstrategi ett steg längre.

Patrik Gamborn, Försäljningschef, Zervicepoint Jag gick med för att vill bli ännu bättre inom Social Selling och då är Social Selling ­Community det bästa du kan investera i. Jag har varit med i snart 2 månader nu och har utvecklats otroligt och gått från nästan inga visningar alls till uppemot 10.000 visningar, över 100 likes och lika mycket kommentarer på mina inlägg.

Maria Johanson, VD, Stretch Public Jag är med i Stjärnsäljarpoddens Social Selling community för att det ger mig bra verktyg att stärka min närvaro på LinkedIn och kontinuerligt utveckla mitt varumärke. Via communityn får jag bra feed-back och inspirerande tips samt en nödvändig push i att fortsätta skapa inlägg.

Vi skapar stjärnsäljare!

Vill du veta mer?