Följ oss i sociala medier!

YoutubeInstagram

Social Selling Community

Personlig tränare i Social Selling/LinkedIn i 12 månader

Öka din försäljning med LinkedIn, vi ger dig verktygen för att:

Transformera ditt personliga varumärke.
Marknadsför ditt brand, bli en välkänd rådgivare i din målgrupp.
Öka din försäljning.
Kommersialisera nätverk, boka möten och göra affärer.
Stöd och feedback för att skapa content.
Kraftfullhet i ett community som skapar engagemang.

Det främsta utfallet för våra medlemmar är:

Fler möten – En deltagare har utifrån LinkedIn lyckats bokat möten med 8 av Sveriges största företag i hennes målgrupp. Kunderna vill träffa henne.
Branding. Många av våra medlemmar har 2 000- 20 000 visningar på sina inlägg varje vecka. Detta gynnar både personen och bolaget.
Kontinuiteten. Vi är nu ca 55 personer som stöttar varandra att content kommer upp varje vecka. På detta får varje medlem feedback på sitt content.

Vår ambition och det som håller på att hända är att våra medlemmar tar över Linkedin i Sverige.

Referenser

Maria Johansson, Stretch Public

Det är väldigt inspirerande, lärorikt och roligt att jobba med Stjärnsäljarpodden! Genom att delta i Social Sellingcommunityn får jag ett riktigt bra och effektivt stöd i hur jag ska dra nytta av LinkedIn i mitt säljarbete.

Hanna Jokimaa, Decuria

”Jag skulle verkligen rekommendera att ta hjälp av Stjärnsäljarpodden i socialselling. De är effektiva och har en tydlig kommunikation vilket gör det roligt att jobba tillsammans med honom. De har koll på detaljerna, stora som små, vilket kan vara avgörande för att få ett bra resultat!”

Richard Thunström, Teamtailor

Wow?? Stjärnsäljarpodden höll i en 3 timmar föreläsning om social selling på Teamtailors årliga sälj konferens för 70 säljare. Vi blev väldigt inspirerande och de fick igång oss direkt med praktiska uppgifter som vi utförde.  Vill du utnyttja kraften i social selling anlita Stjärnsäljarpodden så kommer ni igång snabbt å enkelt

Andreas Hagman, Creditsafe

”Philip är en inspirerande person med verktyg att lyfta enorganisation eller specifika team! Framförallt satte han avtryckmed sitt engagemang och driv till vår säljorganisation.”

Urban Wase, Wago

”Tomas genomförde en halvdags workshop för oss på Wago Sverige inom ”Social Selling”. Vi upplevde det som högintressant och Tomas gjorde ett engagerat och proffesssionellt framförande.  Rekommenderar verkligen Tomas om ni har tankar på att fördjupa er inom ämnet.

Emma Olsson, Ceeview

Genom Karin och Stjärnsäljarpoddens Community har jag fått otroligt bra coachning i Social Selling. Karin är genuint intresserad, engagerad och kommer med goda idéer. Ta hjälp av Karin för att få snurr på säljandet via LinkedIn.”

Ulrika Bromander, Amesto

”Med enorm energi och skicklighet har Stjärnsäljarpodden lärt vår organisation att agera i Sociala Media. De har visat oss hur vi med små medel kan visa världen vad vi kan och göra vårt varumärke känt. Resultatet är fantastiskt, inte minst har antalet kvalificerade spontanansökningar ökat och ersatt stora delar av vår normala rekryteringsprocess.”

Eva-Lena Habel, Iris

”Er Social Sellingkurs var precis den skjuts jag behövde för att komma igång. Nu har jag landat i en målsättning med mitt personliga varumärke. Mitt nätverk har milt sagt exploderat och jag har bokat flera möten via LI. Rekommenderar å det varmaste att gå denna kurs. Tack för all pepp, humor och konstruktiv kritik!”

Susanne Hjälmered, Sigma Recruit

Med sin förmåga att engagera och inspirera har Stjärnsäljarpodden tagit med mig ut på en resa, en resa där jag tagit rejäla kliv utanför min comfortzone. De uppmuntrar och pushar på ett sätt som gör att du bara vill göra mer och mer. De är mycket bra på att sätta mål, följa upp och även att ge ärlig feedback. . Jag kan varmt rekommendera dem som inspiratör och utbildare inom sälj och såklart inom Social Selling och LinkedIn. 

Vill du veta mer om Social Selling Community?