Följ oss i sociala medier!

YoutubeInstagram

Philip Gozzi

Så boostar du dina prestationer!

Jag vet inte vad det var som gjorde att jag tog beslutet. Om det var att jag kände att jag var inne på fel spår, att jag hade några extra kilon eller om det var för att jag kände mig tröttare på jobbet.

Men för ungefär två år sedan bestämde jag mig för att göra en förändring. Jag hade hört från någon säljcoach eller chefsutbildare att riktigt bra säljare och chefer har bra rutiner, även när de inte är på jobbet.

Så jag bestämde mig för att gå upp klockan 05.00 varje morgon för att träna, vilket har förändrat mitt liv – och min prestation.

Tuff omställning

De två, tre första veckorna var en pina, men numer mår jag dåligt och presterar sämre om jag inte går upp så tidigt.
Fördelarna med att gå upp i ottan:

  • Man hinner träna innan jobbet.
  • Man hinner tänka igenom och visualisera dagens möten.
  • Man är tidigt på jobbet och får mycket gjort.
  • Man är mycket skärpt redan när man börjar jobba.

Att kliva upp tidigt har gjort att jag har ökat min prestation, att jag har blivit piggare och att jag får mer gjort. Kanske kan det vara någonting för dig att testa också? Kom dock ihåg att nyckeln för att lyckas är kontinuitet.

Lycka till!